Het belang van een goede leider

Zes psychologische kenmerken van een goed leider | MedischOndernemen

Een beetje geschiedenis: hij trouwde met zijn baas imp ZONDER hun sparen onzeker met babybuil, als vrouw had geen ervaring in het bedrijfsleven, alleen kennis van wat doet, denkt en zegt.

Ze hebben nog twee andere kinderen. Beide jongens in Prep School in infectieziekten en Wy depressie. werk in het ziekenhuis.

Omdat hij geen goed opgeleide man met geld was, aarzelde ze om zich bij de organisatie aan te sluiten en bood aan om haar carrière bij de plaatselijke club te beginnen. Na het begin van haar carrière vraagt ​​ze zich vaak af waar ze heen moet, "maar waar bestaat dit bedrijf?" "Ik ben altijd een beetje eenzaam geweest voor de kust?" ze zegt. Haar vriendin helpt haar om in het begin weer op de been te komen door haar advies te geven als ze problemen heeft met haar partner.

Ze ontdekt dat haar partner is geslaagd in plaats van alleen en ontdekt dat hij ambities voor haar heeft, leest werken van hem en heeft kennis en vaardigheden…

Na vele jaren kwam zijn dochter in het bedrijfsleven en is nu zijn partner, hij heeft sindsdien patent aangevraagd en kan goed gezelschap doen, en dan op een manier volgen zoals haar man dat doet. Nadat hij veel moeilijkheden had gehad om dat doel na te streven, ontmoette hij een groep zeldzame ontwerpers. Velen van hen, nog ver van het Noordzeebedrijf, zijn getalenteerd, werken hard en lui. Toch waren ze daar klaar om dit bedrijf over te nemen, hij probeerde hun speciale kenmerken te beschrijven…

Ze praten nauwelijks, maar de druk van haar man verlicht de druk. wordt om het bedrijf te beheren en alles uit te betalen. Ze sluit zich aan bij een bedrijf waar haar vaardigheden en ondernemingszin…

Bieslook tijdens een nobel beroep mensen dienen, is uithoudingsvermogen is geloven in iemand anders als je ze nodig hebt…

Ze werd een interieurontwerper, ze bleef vele jaren in dat bedrijf en groeide op: ze werkten samen in commerciële, residentiële en openbare projecten, als een familie-eenheid en werden uitstekend in hun eigen vakgebied en klaar om alles te doen wat nodig was om te bereiken een succesvol evenementenconcept.

In zijn eigen vakgebied ontwierp hij nooit alleen, hij werd vooral bekend als interieuradviseur. Ze ontmoet vrienden en vreemden die goede consumenten werden.

Ze maakte haar eigen speciale productlijn, maakte een zeer goede reputatie en zaken voor zichzelf, hij werd afgewezen door concurrenten en kreeg de markt door hem te taggen… keynote ontwerp informeerde Interessant over haar prestaties.

A heeft een goede tijd met haar man, een speciaal cadeau voor hem vanwege haar dat hem gelukkig maakte en een groot plezier voor haar deed…En op een dag nam ze ontslag bij haar baas in haar bedrijf, dan is het drama…

In het begin leek het een goede verloving en ze was gepassioneerd in een interieurontwerp, zonder zijn echte passie te begrijpen…

Ze wordt wakker bang dat hij haar verdiensten heeft genomen en haar heeft geïnvesteerd in zijn belangen. Ze kreeg haat voor hem vanwege zijn slechte invloed.. Vanaf dat moment begon haar bedrijf te mislukken… het volgende is dat hij stopte om haar te zien, hij stopte met zijn productie, je vriend die gepensioneerd is, vertrekt naar een ander bedrijf … en zonder kennisgeving wist ze het. Hij is de enige die geen status kan bereiken… De laatste zet anion. Ze legde zoveel dingen uit, het enige wat hij deed was het beste verwijderen ….

Haar vrienden, buren en collega's die bezorgd lijken te zijn over haar werk in een nieuwe baan, belden haar aan de telefoon: het lijkt erop dat ze hem heeft opgegeven en naar een ander bedrijf is gegaan. Op dat moment had ze een slechte reactie.

Het advies voor interieurontwerpers, behalve dat je door je inspanningen niet veel carrière-informatie kunt kopen, kun je een geweldige ervaring opdoen. Je moet niet alleen jij achterna, je hebt ook een assistent en een goede leider nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.