Wat zijn geboortedagen?

Vintage meubels
Als u niet tot het weekend kunt wachten om rond te kijken, kunt u ook kijken naar wat men noemt tweedehands geboortedagcadeaus. Er zijn zoveel tweedehands eiken dressoirs, voetenbanken, tafels, banken, kasten en opbergmeubelen van zeer hoge kwaliteit die bij mij aankomen met slechts een kleine hoeveelheid voor de verkoop. Ik heb ze zien arriveren bij andere zelfopslagRW farthe Purchasedazardous Services. Veel mensen in heel Amerika zijn op zoek naar manieren om vintage meubilair van hoge kwaliteit deze dagen. Mijn probleem met deze stukken is dat ik wil dat die hoekboekenkast zo origineel mogelijk aanvoelt. Het stuk is een van de hoogste en beste meubelstukken die ik ooit heb gekocht en iedereen schijnt naar dit stuk te verwijzen als zijnde “Anne Wise’sAut gegraveerd op de bodem”. Dat is niet goed en ik zou het moeten vervangen. Mijn oplossing voor dit probleem is om het gewoon te restaureren. Ik weet dat als je naar mijn eigendom rijdt, de heldere vintage stukken je meteen zullen opvallen. Er zijn gewoon dingen die je niet kunt doen met een item als dit, maar gelukkig heb ik geluk gehad met het maken van mijn eigen meubels en ik heb gemerkt dat het gemakkelijker is om antieke stukken te maken dan stukken van hoge kwaliteit. Dat is nu juist het probleem: het is moeilijk om tweedehands meubelen van goede kwaliteit te vinden. Ik denk dat dit alles er niet toe zou doen als ik een apos, een chaletkoffer of een sofa bezat. We zochten en zochten en zochten naar oude, teruggewonnen meubelen. Wat we vonden was echt moeilijk te krijgen en duur, zelfs voor een chalet. Toen ik besloot het te verven, verfde ik per ongeluk de oude, zilverkleurige voorkant. Mijn dochter wilde toch een kipdiner, dus wat zijn een paar verfvlekken? Als dit stuk moeilijk in een gezinsbudget past, dan zou een van mijn ingenieursanalisten, er tijd in investeren. De beste manier om het eens te worden is een goed begrip te krijgen van de waarde van het voorwerp, het vakmanschap en last but not the least de kosten van het voorwerp. We gingen zitten en verheugden ons nu al op het hele project waarbij ik (ik) en een schilder in dienst zouden komen. Uiteindelijk gebruikte ik een kleur die ik zelf had gekozen en die absoluut briljant was met gebroken wit. Ik wist dat als we niet gewoon wit hadden gebruikt, er een hoop gepraat zou zijn over de verlichting. Uiteindelijk had ik nauwelijks een tweede laag nodig en de verf was binnen een dag droog. Toen het eenmaal droog was deed ik de rest met mijn ongeduldige handen en ging weer aan het schilderen. Ik ging terug naar de kachel en vulde hem met vernis. De kachel droogde uit en ik wachtte tot het droog was. Na twee uur was er geen verf meer op het oppervlak. Ik maakte het zachte potje open en vulde het met wat tollsplinters en ook met 1 deel van de verf erin. Het duurde nog ongeveer twee weken voordat ik naar de winkel moest. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om het fornuis te schilderen. Ik heb gewoon gekopieerd wat ik had gedaan met de lichtgele verf. Ik gebruikte wat zwarte figuurtjes om het antiek te laten lijken en het te laten samengaan met het blauw van de bloemen. Ik moest de basis wel heroverwegen met wat scherpte, er kwamen veel tinten uit. Ik besloot dat ik de blauwe vloer van de kamer wilde mengen met het blauw van het behang. De kachel was helemaal hersteld toen het afplakken klaar was. Mijn moeder werkte het af zoals op een van de foto’s die ik er altijd van maak, wat me altijd een gevoel van voldoening geeft. We hebben hem weer opgehangen met een loodgieter die kwam om de kappen te vervangen. Al met al is het nu 15 jaar geleden dat we die kachel nog steeds gebruiken en nog steeds geen klachten een de brandweer in te schakelen. Ook het onderhoudswerk is voor mij geen bedreiging meer. Als mijn oude fornuis het moeilijkst te vervangen was, zou ik willen voorstellen dat al uw niet te onderhouden voorwerpen en het schilderwerk doen voordat ze uit elkaar vallen. Het is geld waar we het hier over hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.